L'Alt Pirineu i Aran continua registrant un alt risc de rebrot de la covid-19. D'entre les comarques pirinenques, Cerdanya és la que ara mateix té les xifres més negatives, tant pel que fa al risc de rebrot com per la taxa de reproducció de la malaltia. En les darreres 24h, la comarca ha passat d'un risc de 569,05 a un de 914,76, i d'una Rt d'1,58 a una de 2,06, quan el desitjable és que no superi 1. Són xifres molt per sobre de la mitjana de Catalunya, que es situa en 157,03 el risc de rebrot i en 0,95 la taxa de reproducció.
Segons comunica l’Hospital de Cerdanya, al seu centre sanitari hi ha actualment 2 pacients ingressats amb COVID-19 i hi ha 4 possibles casos ingressats pendent de diagnòstic. En total, s'han detectat 210 positius a la comarca des de l'inici de la pandèmia.
Pel que fa a l'Alt Pirineu i Aran, en les darreres 24 hores s'han notificat 30 nous positius.