338 alumnes, amb un total de 25 línies, han arribat aquest matí als diferents centres educatius del Pallars Jussà amb transport escolar. Un viatge que ha estat especial, no només pel fet que feia gairebé sis mesos que no feien amb tots els companys i companyes, sinó també per les mesures de seguretat que han seguir aquest nou curs per la pandèmia del Covid-19.

També es demana que ocupin sempre els mateixos llocs al transport.
D’altra banda, a falta de les dades definitives que es tindran els propers dies un cop el curs estigui engegat, hi ha hagut un augment de demanda de beques menjador als serveis socials del consell comarcal del Pallars Jussà.

Cada centre educatiu ha hagut d’adaptar els menjadors a les mesures establertes pel departament, amb reducció d’aforament a l’espai i increment de torns per evitar barrejar grups. En alguns centres hi ha alumnes que dinaran a la mateixa aula i també s’ha habilitat un espai pel professorat.

Parlen al vídeo: ANTONI FLORES, VICEPRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ