A Barruera, l’escola de la Vall de Boí ha quedat buida. Les famílies han acordat no portar els infants a classe perquè no estan d’acord amb el professor que ha tocat a la classe dels cursos de P4 i P5.
Des de l’Ajuntament s’ha informat que es va dur a terme una reunió entre el departament d’educació, les famílies dels cursos afectats, la direcció del centre i l’Ampa per tal d’arribar a un punt comú. La proposta del departament ha estat posar a partir de dimecres un professor de reforç a l’aula. Però les famílies han decidit no portar els infants al centre. Des de l’AMPA de l’escola s’ha informat que estan en contacte amb el departament. La seva demanda és un canvi de professor. La mateixa que es va fer durant el curs 2013-2014 quan ja va tocar al centre el mateix docent. Docent rebutjat durant diferents cursos en altres escoles pallareses.
Al tancament d’aquesta edició l’AMPA ha dit que de moment durant 3 dies cap alumne assistirà al centre, i a partir de dijous només ho faran els de primària.