Cinc entrades diferenciades, 2 torns, mascareta i presa de temperatura. Aquesta és la realitat que s’han trobat els prop de 400 alumnes de l’escola Valldeflors aquest dilluns al tornar al centre educatiu, mesures molt semblants a la resta de companys i companyes de les altres escoles. Un primer dia atípic i amb nervis per encarar la nova normalitat, tan les famílies com el professorat.

Els més tranquils però, els alumnes.

També s’ha hagut d’habilitar nous espais a l’interior del centre i a l’esbarjo per poder garantir les mesures.

Des de l’equip directiu es remarca la importància de seguir horaris i normativa per la bon funcionament del curs. Un curs que ha començat, almenys durant 15 dies, amb tot l’alumnat des de primària amb mascareta a l’aula.

Parlen al vídeo: DIEGO ROLDÁN, DIRECTOR ESCOLA VALLDEFLORS