Victòria del Cadí La Seu en el darrer test de pretemporada contra el Toulouse Métropole Basket. El partit ha estat una segona part del matx que van enfrontar ambdós equips dimarts al palau d'esports. El conjunt alt urgellenc s'ha mostrat superior, malgrat un primer quart molt igualat.
L’arrancada del partit amb un 2-6, però les locals han tancat el primer temps amb un punt d'avantatge. Les visitants han reforçat la defensa i ha capgirat el marcador tot i arribar al descans amb un resultat igualat 34 a 35.

A la represa, el Cadí La Seu ha agafat la directa i han ampliat el marcador fins als 17 punts. La segona meitat les alt urgellenques l'han sentenciat amb un parcial global de 20 a 36. El resultat final ha estat 54 a 71.

Ariadna Pujol i Serena-Lynn Geldof han liderat l'anotació de les alt urgellenques amb 12 punts cadascuna, seguides d'Irati Etxarri i Georgina Bahi, amb 10 punts. A part de la lesionada Yurena Díaz, el conjunt blanc-i-blau ha comptat amb dues baixes per molèsties físiques: Maria Jespersen i Quinn Dornsatuder.
Ara el Cadí la Seu ja pensa en el proper objectiu del Cadí la Seu, lliga femenina endesa.

El quadre urgellenc s’estrena a la competició regular aquest dissabte a casa davant el Casademont de Saragossa. Catalanes i aragoneses ja s'han vist les cares en dos partits aquesta pretemporada, i cada equip es va endur una victòria.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU