El Club Gel Puigcerdà ha guanyat a casa el primer partit de la final de lliga contra el Txuri Urdin. I ho ha fet amb un marcador de 5-2. Una victòria lluitada per a un equip que ara mateix està a només un partit de guanyar el sisè títol de lliga, l'últim, fa 12 temporades. La covid-19 va obligar a ajornar la final al setembre i fer-ho al millor de tres partits en lloc de cinc.

Els grocs i negres van dominar l'enfrontament, tot i que els bascos no van entregar el partit fins a l'últim moment. El primer gol de la nit arribava en una superioritat dels locals de la mà d'un dels nous fitxatges, Luís Giménez. Després que el Txuri Urdin empatés, els cerdans van reaccionar i Morer va anotar el segon. Poc després, Prokop aconseguia sumar un nou gol per al Puigcerdà, el que va fer esclatar la graderia. Ja en el tercer temps, el Txuri va aconseguir el 3-2. La tensió que es palpava a l'ambient va acabar quan Leon Tona va marcar el quart i el definitiu 5-2 va arribar a porteria buida.

L'entrenador Salva Barnola s'ha mostrat satisfet d'aquesta primera victòria, tot i que veu necessari seguir treballant per millorant el joc.

El segon partit de la final es jugarà dissabte a Sant Sebastià i, si calgués el desempat, aquest es jugaria l'endemà a la mateixa pista. El tècnic confia en les possibilitats de l'equip per portar el títol a casa.

El dispositiu desplegat pel club va complir les exigències federatives i governamentals per poder celebrar un esdeveniment d’aquestes característiques amb un 30% de l’aforament de la pista, que van ocupar els socis. Es va fer control de temperatura, ús de mascaretes, distància de seguretat i circuit d’entrada i sortida.

Parlen al vídeo: SALVA BARNOLA, ENTRENADOR EQUIP SÈNIOR CG PUIGCERDÀ