El parc natural de l’Alt Pirineu ha registrat aquests mesos de juliol i agost xifres rècord de visitants. Les xifres demostren clarament la tendència a l’alça de desplaçaments a zones de muntanya després del confinament.

Aquestes xifres que han superat les de l’any anterior en totes les entrades del parc també han posat en alerta els agents que vetllen per la preservació del territori, ja que ha augmentat l’incivisme.

També s’ha vist saturació d’aparcaments pel gran volum de visitants en indrets com l’aparcament Molinassa, que dona accés a la Pica d’Estats i per on han passat prop de 16.500 persones en 2 mesos. Fet que porta al parc natural a consensuar amb els ajuntaments propietaris dels terrenys regulacions d’accés per a altres vegades.

Parlen al vídeo: MARC GARRIGA, DIRECTOR PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU