La Fira de Sant Ermengol 2020 es destemporalitza per tenir presència tot l'any de manera global. Així mateix, l'esdeveniment fa un salt a l'entorn digital. El canvi de format ha estat provocat per la pandèmia de la Covid-19.

D'aquesta manera s'oferiran activitats de tast, elaboració de formatge i també cuina del formatge a través de canals virtuals.

A mitjans d’octubre es podran començar a visualitzar les propostes al canal de Youtube de la Fira de Sant Ermengol. Tot i que està previst celebrar una mostra presencial de productes alimentaris artesans de proximitat durant el cap de setmana del 17 i 18 d'octubre.

Aquesta mostra s'ubicaria en un espai obert al centre de la Seu d'Urgell amb estructures de fusta per tal de promocionar i oferir un espai de venda. A més, que es dugui a terme amb les garanties de seguretat que estableixen els plans sectorials de fires i mercats.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - MIREIA FONT, TINENT D'ALCALDE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D'URGELL