Empresariat Cerdanya, que agrupa més d'un centenar d'empreses, ha fet entrega a la Fundació Hospital de Puigcerdà del donatiu solidari que va recollir durant el Welcome Summer del passat 27 i 28 de juny. Aquesta nova iniciativa va sorgir de la necessitat de reactivar el turisme i l'activitat econòmica a la comarca després de la crisi de la covid-19. Aquells que van participar en alguna de les propostes del cap de setmana van poder fer el seu donatiu solidari i, sumant-los tots, s'ha arribat a la xifra de 6000 euros.

Des d'empresariat Cerdanya s'han mostrat satisfets de com va anar la primera edició del Welcome Summer, ja que va suposar la unió de les empreses de la comarca per a un objectiu comú. Durant el darrer cap de setmana de juny, quan es van flexibilitzar les restriccions de mobilitat, es va organitzar un gran ventall de propostes esportives i lúdiques, com ara rutes en bicicleta o a cavall, tast de globus o pujar al Niu amb el telecabina de la Molina. A més, també s'hi podia participar fent una consumició en algun dels restaurants adherits o pernoctant als hotels i cases rurals. La iniciativa també va comptar amb un programa cultural.

Per altra banda, tant des de l'agrupació com des de l'ajuntament de Puigcerdà fan un balanç positiu de la campanya d'estiu.

Les empreses tanquen, doncs, la campanya d'estiu amb la mirada posada en les properes setmanes i, sobretot, en l'arribada de l'hivern, quan hi acostuma a haver bona afluència turística.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT EMPRESARIAT CERDANYA - MIREIA VILA, RESPONSABLE ACTIVITATS TURÍSTIQUES CERDANYA - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ