L'ANC Cerdanya ha organitzat una rua de vehicles per celebrar la Diada de Catalunya. La sortida serà a dos quarts de quatre de la tarda al parc de Sant Guillem de Llívia. Després, els participants recorreran Puigcerdà, Guils, Bolvir, Ger, All, Bellver, Prats, Alp, Escadarcs i finalitzaran la ruta al carrer Lanós de Puigcerdà, davant la seu de la Seguretat Social.
A les 17,14h començarà l'acte polític. També hi haurà actuacions musicals i es connectarà amb l'acte central de Barcelona. Finalment es cantarà l'himne dels Segadors.
L'organització demana als veïns i veïnes que no baixin dels seus vehicles i respectin en tot moment les distàncies de seguretat. També recorden l'ús obligatori de i evitar aglomeracions.
Durant la marxa cal circular a 60km h i portar els cotxes engalanats.
Per altra banda, molts dels actes per celebrar la diada s'han suspès, tot i que se'n mantenen alguns, com ara l'aplec a Bell lloc que organitza l'ajuntament de Puigcerdà o l'esmorzar, pujada al pla de Cal Codolet i concert d'havaneres a Bellver.