Primera victòria a casa de la pretemporada per al Cadí La Seu. Les alt urgellenques s'han imposat al Toulouse Metropole Basket per a 78 a 60. Inici amb solidesa en defensa per a les locals, fet que les ha permès trobar l'encert a cistella. El Cadí La Seu ha anat tot el partit per davant al marcador. De camí als vestidors la diferència era de 12 punts.
A la represa, el Cadí pressionant ha provocat erros a les franceses, que veien limitat el seu atac. Moment en què les urgellenques han ampliat l'avantatge fins als 20 punts. A la recta final del partit, la intensitat ha disminuït on s'ha palès el desgast d'ambdós equips.

Més encert de les urgellenques en el tir exterior que en el darrer partit davant l'Spar Girona. La nord-americana Danni Williams amb 18 punts ha estat la màxima anotadora.

La pivot alt urgellenca Quinn Dornstauder ha estat baixa d'última hora a causa de molèsties físiques. El conjunt blanc i blau tancarà la pretemporada aquest diumenge a la pista del Toulouse francès abans de començar la lliga.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU