L’escola Valldeflors de Tremp ja fa dies que prepara l’entrada dels alumnes dilluns. Una entrada que serà diferent. No hi haurà d’haver aglomeracions, abraçades amb els amics que fa dies que no veuen, ni mares i pares acomiadant-se al pati de l’escola.

Gel hidroalcohòlic a les entrades del centre i de les classes, presa de temperatura, corredors amb senyalitzacions al terra per mantenir distàncies, esbarjos esglaonats i sectoritzats i grups estables d’alumnes a les classes, fet que ha permès incorporar en alguns cursos el treball transversal per projectes.

També s’ha habilitat una aula d’aïllament per si algun alumnes dona simptomatologia. I pel que fa al menjador, s’entrarà a dinar per grups estables i els 2 primers cursos de parvulari dinaran a les classes.

Parlen al vídeo: DIEGO ROLDÁN, DIRECTOR ESCOLA VALLDEFLORS