Tremp tanca una festa major diferent. Una festa major adaptada a les mesures sanitàries del moment i centrada amb activitats culturals amb aforament controlat, però que malgrat això l’Ajuntament ha volgut celebrar perquè tothom en pogués gaudir.

Un total de 2630 persones han assistit a la vintena d’activitats programades, totes amb inscripció prèvia. Una organització diferent i un repte que el departament de festes de l’ajuntament ha treballat conjuntament amb comissió de festes, brigada municipal i policia local.

Totes les activitats s’han adaptat al format cadira i l’aforament màxim a la plaça Catalunya en cada acte ha rondat les 300 persones. També s’ha prioritzat les empreses culturals de proximitat.
El castell de focs fet des de 3 punts diferents perquè els veïns i veïnes el poguessin veure des de casa ha posat punt i final a 5 dies d’activitats.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - JUDIT SOPENA, TÈCNICA CULTURA I FESTES TREMP