L'inici del curs a partir de dilluns 14 de setembre comportarà talls al trànsit a La Seu d'Urgell. Una decisió per evitar aglomeracions a les portes dels centres educatius en la represa de l’activitat lectiva. No es podrà circular pel carrer Sant Joan Baptista des de les 8.40 del matí fins a les 9 i de les 14.40 a les tres de la tarda.

També queda alterada la circulació al Carrer del Bisbe Benlloch, direcció a l'avinguda Joan Garriga i Massó. Està previst que els alumnes accedeixin a l'escola Pau Claris entre les 8.55 i les 9.05 del matí i la sortida sigui entre les 4.25 i les 4.35 de la tarda.

Des del consistori demanen minimitzar el nombre d'acompanyants dels menors al centre educatiu. I reiteren que no es podrà arribar amb cotxe a les portes d’algunes escoles.

A més, recorden que les escoles prenen les precaucions per evitar contagis de la covid-19, però també cal que s’adoptin mesures en l'àmbit familiar.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D'EDUCACIÓ I INFÀNCIA DE LA SEU