L'ANC Alt Urgell ha convocat per aquest 11 de setembre tres concentracions a la comarca alt urgellenca. Els punts de mobilització són: la plaça de les monges de la Seu d'Urgell, la plaça de les Homilies d’Organyà i la plaça 1 d'octubre d'Oliana.

Al centre de cada plaça s'instal•larà una pancarta i les persones es distribuiran al voltant i pels carrers adjacents tot mantenint la distància física de 2 metres.

L'ús de la mascareta és obligatori per participar en la concentració i es recomana dur cartells casolans reclamant la independència.

Les concentracions són a les 5 de la tarda. Abans, a les 11 h del matí a la plaça sant Josep de Calassanç de la Seu d’Urgell, tindrà lloc un acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. L'organitzen Òmnium Cultural Alt Urgell i l'ajuntament de la capital alt urgellenca. L’aforament està limitat a 50 persones, i cal fer reserva prèvia a través de la web agenda.laseu.cat/cultura/ o bé trucant a Turisme Seu.

Parlen al vídeo: MARIA MAS, PRESIDENTA ANC ALT URGELL