La Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell ha organitzat una edició especial de Botigues al carrer. En aquesta ocasió però no ha pogut comptar amb activitats complementàries a causa de la situació sanitària de la Covid-19. Un total de 22 parades han ofert articles de liquidació i rebaixes i també productes de la nova temporada.

La jornada comercial s'ha dut a terme a l'extrem sud del carrer major aquest dimarts, un espai que com a mesura de prevenció de la Covid-19 actualment no s'instal•la el mercat setmanal.

L'esclat de la pandèmia del coronavirus va obligar a ajornar l'esdeveniment que s'havia de celebrar el 14 de març. Finalment, la proposta comercial s'ha celebrat aquest dimarts tot coincidint amb la Diada de Meritxell, dia festiu a Andorra.

Parlen al vídeo: NÚRIA CAPDEVILA, VOCAL UNIÓ DE BOTIGUERS DE LA SEU