L'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de Cerdanya organitza aquesta tardor tres cursos subvencionats adreçats als empresaris, en l'àmbit de la rendibilitat econòmica, la restauració i els mitjans audiovisuals.
Pel que fa a la formació de rendibilitat econòmica, els participants aprendran les eines per aconseguir que el seu negoci sigui el més rentable possible. Es farà els dies 23, 25, 30 de setembre i 2 d'octubre.
Al curs adreçat als restauradors es parlarà de la importància de la manipulació dels aliments i de la seguretat alimentària en temps de covid-19. S'impartirà del 21 al 24 de setembre o bé del 5 al 8 d'octubre.
Per últim, la formació sobre mitjans audiovisuals s'adreça a aquells que vulguin millorar la promoció a les xarxes socials. Es farà els dies 6 i 7 i el 13 i 14 d'octubre.
Com hem dit, els cursos són gratuïts però cal inscripció prèvia perquè les places són limitades.