El CG Puigcerdà encara el primer partit de la final de lliga amb ganes i amb la confiança de tenir molts números per emportar-se el títol. La recent incorporació de tres nous fitxatges donarà un plus a un equip que la temporada passada ja va demostrar el seu bon estat. La pandèmia de la covid-19 va obligar a ajornar el desenllaç de lliga entre els cerdans i el Txuri Urdin, que finalment es jugarà al millor de tres partits. El primer, serà dissabte a casa.

El jove Aron Sarmiento, directament arribat de Suïssa amb avantpassats gallecs, el basc-colombià Ander Arraras i Luís Giménez format als Estats Units, aquests dos últims ex jugadors del Txuri Urdin, ja entrenen amb el seu nou equip, on esperen aconseguir molts títols, començat per la final de la lliga 2019-2020.

El segon partit de la final tindrà lloc el 19 de setembre a Sant Sebastià i, si cal un tercer, es jugarà l'endemà, el 20 de setembre.
Des del club han explicat que la temporada 2020-2021 serà atípica: primer perquè comença amb una final i després perquè s'hauran d'adoptar moltes mesures per evitar contagis, tant pel que fa al funcionament intern de l'entitat i dels entrenaments de totes les categories com pel que fa als partits. De moment, es permet l'entrada dels aficionats a pista, però s'ha hagut de limitar-ne l'aforament al 30%, és a dir, només hi podran accedir 300 persones. Això vol dir que no tots els socis podran seguir tots els partits de manera presencial. La resta d'aficionats que no siguin socis de l'entitat ho tindran molt difícil per aconseguir entrades.
Des del club també han volgut agrair la implicació dels socis i espònsors que, malgrat la situació actual, els segueixen donant suport.

Parlen al vídeo: JORDI GASSIÓ, PRESIDENT CG PUIGCERDÀ - SALVA BARNOLA, ENTRENADOR EQUIP SÈNIOR CG PUIGCERDÀ