En les últimes 24 h han ingressat dues persones per covid-19 al Sant Hospital de la Seu d'Urgell. Pel que aquest dimarts hi ha 3 pacients amb coronavirus. A més, hi ha trenta-tres casos positius aïllats i 152 casos confinats al domicili de contactes estrets.
La taxa de reproducció de la malaltia als 7 dies a l'Alt Urgell continua a la baixa, i és de 0,46. La xifra més alta de la taxa de reproducció de la maltia es va registrar el 22 d'agost, sent d'un 3,11, és a dir, una persona amb Covid podia contagiar-ne tres més. Aquest dimarts la dada és inferior a 1, l'epidèmia no creix.
L'índex de rebrot, que és la incidència acumulada de casos per cada 100.000 habitants, és de 165,84 punts, inferior que el dia anterior. Una xifra que s'ha reduït des del 31 d'agost, moment en què va assolir un màxim de 1002 punts.
El nombre de casos per covid va disminuint per bé que l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, subratlla la importància de reduir contactes, mantenir la distància física d'un metre i mig o dos metres, rentar-se les mans, utilitzar de la mascareta i prioritzar els espais oberts.