Les activitats infantils han estat un dels punts forts de la festa major de Tremp. Cada dia s’ha programat un espectacle familiar, des de titelles, fins a jocs gegants i espectacles de carrer. I des de la regidoria de festes es remarca la bona resposta dels veïns i veïnes i el seguiment de les mesures de seguretat, també per part dels més joves.

Una festa major atípica i centrada amb activitats culturals però que ha procurat encabir actes per a tots els gustos i edats dins de les accions que el departament de Salut permet.

La majoria d’activitats s’han dut a terme a les carpes situades a la plaça Catalunya o a l’espai cultural La Lira i es remarca la feina que ha estat fent de la Comissió de festes per tal de poder garantir que es compleixin aforaments, desinfecció d’espais, distàncies i higiene de mans.

Parlen al vídeo: LEO MELGAREJO, REGIDOR FESTES TREMP