Al Cadí La Seu se li ha escapat la 32 final de la lliga catalana. L'uni Girona ha obtingut el seu 9è titol nacional, el quart de forma consecutiva. Tot i plantar cara, les alt urgellenques no han pogut destronar al vigent campió. El partit ha arrancat amb la batuta a la mà de les gironines, però el Cadí ha reaccionat. El segon quart ha incrementat la intensitat defensiva d'ambdós equips. Un parcial de cara per les blanques i blaves, que han anat al descans amb un punt per davant al marcador.
A la represa, el Girona han fet un pas endavant, però Quinn Dornstauder ha permès mantenir a les alt urgellenques en el partit. En el tram final, EL QUADRE GIRONÍ ha assolit una diferència màxima 11 punts. I, malgrat els esforços del Cadí, el marcador no s'ha capgirat. El resultat final ha estat de 69 a 61.

Ariadna Pujol ha estat la jugadora alt urgellenca més valorada, i juntament amb Dourstauder han estat les màximes anotadores del Cadí La Seu amb tretze punts cadascuna.

El primer equip del Sedis Bàsquet disputarà dos partits de pretemporada aquesta setmana contra el Toulouse abans de començar la lliga el 19 de setembre.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU