Tremp està de festa major. Divendres al vespre, un pregó dels trempolins jugadors d’hoquei Lluís i Andreu Tomàs va donar inici a un seguit d’actes que s’allargaran fins dimarts, dia de la patrona. En el seu pregó, escrit a 4 mans, els 2 germans han volgut recordar algunes anècdotes viscudes a la seva ciutat però també transmetre els valors de l’esport.

Aquesta és una festa major diferent, per les mesures de seguretat aplicades per la pandèmia del Covid-19, però que el consistori no ha volgut deixar passar l’ocasió de celebrar, tant pels veïns i veïnes de Tremp com pel sector cultural, molt tocat per la pandèmia.

Els diferents actes celebrats fins ara han fet molts d’ells el ple. Els concerts de vespre, les activitats infantils i les visites al Banc de Llavors de la Cooperativa Alba han estat els més concorreguts.

Parlen al vídeo: LLUÍS TOMÀS, PREGONER - ANDREU TOMÀS, PREGONER - MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP