En el marc de la festa major de Tremp s’ha inaugurat l’exposició “Joan Subirana, una vida filant paraules”, aprofitant la celebració del centenari del seu naixement. Joan Subirana, nascut a Senterada, fou trempolí d’adopció, poeta, professor i activista del mon associatiu a Tremp. Ara, amb aquesta exposició es vol homenatjar i donar a conèixer aquesta figura tan polifacètica.

A més, els fills de Joan Subirana han cedit a l’arxiu comarcal del Pallars Jussà el llegat del poeta perquè sigui preservat i estudiat. Però també a través d’ell es podrà saber més detalls de la vida a Tremp.

L’exposició es pot visitar al Casal cultural de Tremp els caps de setmana fins a l’1 de novembre. La mostra fa un repàs per la vida de Joan Subirana però al mateix temps pel mon associatiu, cultural i esportiu de Tremp.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - ROSA SUBIRANA, FILLA DE JOAN SUBIRANA