Marcel i Fité i Maria Barbal han donat el tret de sortida als actes de la festa major de Tremp. Ha estat en la presentació del llibre La veritable història del llibreter assassí de Barcelona, de Marcel Fité, on a través d’una conversa entre els dos escriptors pirinencs, els assistents han pogut descobrir alguns dels detalls d’aquesta història que ens endinsa dins la Barcelona d’un període força desconegut.

Fité ha comentat la fascinació que des de sempre ha sentit per aquesta llegenda i ha volgut donar-hi una altra perspectiva.

En aquest context de nova normalitat, l’acte s’ha fet amb totes les mesures de seguretat: com la limitació de l’aforament, la separació de cadires i l’autor ha substituït la tradicional signatura de llibres per l’entrega de punts de llibre amb dedicatòria.

Parlen al vídeo: MARCEL FITÉ, ESCRIPTOR