La pista de gel cerdana ja està a punt per acollir el proper dissabte 12 de setembre el primer partit de la final de lliga d'hoquei gel que que enfrontarà el Club Gel Puigcerdà i el Txuri Urdin. Una final que s'havia de disputar al mes de març però que va quedar ajornada a causa de la covid-19.
La graderia, però, no és podrà omplir com acostuma a passar en els enfrontaments decisius, ja que l'aforament serà limitat per respectar les distàncies de seguretat. Només hi podran accedir 300 persones.
Aquells socis interessats en assistir-hi han pogut aconseguir la seva localitat de manera gratuïta aquest dijous i divendres al poliesportiu o a la plaça dels Herois de Puigcerdà. Si finalment quedés alguna entrada disponible, es podrà adquirir el mateix dia del partit.
La final es jugarà amb un canvi de format, ja que el guanyador serà el millor de tres partits en lloc de cinc. El segon enfrontament serà el 19 de setembre a Sant Sebastià, i si fes falta un partit de desempat, aquest es disputaria a la mateixa ciutat l’endemà, 20 de setembre.

Després de l'aturada forçosa, els jugadors grocs i negres i afició esperen viure un desenllaç dolç i emportar-se el títol a casa. Sobretot després de la temporada passada, quan els cerdans van deixar escapar-lo en l'últim sospir i contra el mateix equip.