Entre els projectes que l'ajuntament de Bellver té sobre la taula hi ha la construcció d'un nou pavelló esportiu. En un principi, l'equip de govern valorava l'opció d'ampliar el poliesportiu actual però, finalment, ha decidit fer-ne un de nou just al costat.

El poliesportiu actual té espais limitats, tant pel que fa a la pista com a la graderis i als vestidors. El nou pavelló guanyarà noves sales polivalents i un gimnàs.

Des del consistori han explicat que el poliesportiu actual acull moltes activitats esportives, com futbol, patinatge sobre rodes o ioga. Però també s'hi celebren altres activitats com la Festa major o la fira Esport i Natura. Quan es disposi del nou equipament, ja no caldrà suspendre els entrenaments i competicions com passa ara.
El projecte compta amb un pressupost d'1,8 milions d'euros finançats pel mateix ajuntament.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA