Ja s’ha fet l’adjudicació de les obres d’ampliació del Museu de la Conca Dellà, a Isona. L’adjudicatària és l’empresa pallaresa Espot Cardós i es preveu que les obres comencin durant la segona quinzena de setembre.

L’obra en un principi havia de començar a l’estiu, però finalment s’ha retardat el seu inici, fet que ha permès que l’equipament estigui més dies obert al públic i pugui rebre visitants fins al 13 de setembre.
Les obres al museu de la Conca Dellà preveuen ampliar l’espai expositiu amb la unió de dos edificis, l’actual museu i un edifici municipal que hi ha situat al davant. Això permetrà augmentar el número de peces exposades tan de la part de paleontologia com de la part d’història de la ciutat romana.
L’Ajuntament s’encarrega de les obres d’ampliació, mentre que el consell comarcal del Pallars Jussà finançarà la reforma de la museïtzació de l’edifici actual.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ