L'Índex de risc de brot a la Seu d'Urgell segueix una tendència negativa per tercer dia consecutiu. Ja és inferior als 500 punts. Tot i que la dada que més crida l'atenció aquest dijous és la taxa de reproducció de la malaltia als 7 dies, que és de 0,82.
La dada és positiva, perquè la taxa és inferior a 1, pel que l'epidèmia no creix. Amb l'inici del curs escolar a la cantonada, és important tenir aquesta taxa per sota d'1, ja que els alumnes i professorat tornin a les aules amb seguretat.
Pel que fa als casos detectats per la Covid-19, hi ha 56 persones aïllades i també confinats 325 contactes estrets. Al Sant Hospital de la Seu d'Urgell hi ha ingressats dos pacients per coronavirus. A més, a l'hospital de Meritxell d'Andorra hi ha un pacient urgellenc a l'UCI, segons ha explicat l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega. El batlle ha detallat que aquest positiu per Covid es va diagnosticar en una sessió de diàlisi i ha requerit l'ingrés hospitalari.