Els comerciants de Puigcerdà creuen que cal estar preparats per si hi ha un nou confinament o per si s'apliquen mesures restrictives que afectin directament les seves vendes, tal com els va passar a la primavera. Per això, l'Associació de Comerç de la vila està treballant en una plataforma on els associats puguin donar a conèixer els seus productes i serveis.

Algunes botigues ja ofereixen la possibilitat de venda en línia, moltes ho fan des del confinament. Des de l'entitat volen que els petits comerciants que encara no ho han pogut fer tinguin les eines per obrir-se a altres canals de venda. Per això, la nova plataforma els oferirà suport d'un tècnic.

Pel que fa a la campanya d'estiu, els comerciants s'han mostrat satisfets de com ha anat, ja que el gran volum de visitants que han passat aquest dies a la comarca els ha fet augmentar els ingressos.

Malgrat haver hagut de tancar uns mesos, des de l'associació creuen que, amb una campanya d'estiu bona i amb l'esperança de mantenir aquest ritme a la tardor, el balanç global de l'any serà força positiu.

Parlen al vídeo: MARIA MARTÍNEZ, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ COMERÇ PUIGCERDÀ