El Centre d’empreses innovadores del Pallars Jussà ha acollit durant aquest estiu persones en situació de teletreball a les seves instal·lacions. Veient la bona acollida del servei i la quantitat de persones que hi ha actualment a la zona que realitzen teletreball, el president del consell comarcal planteja la possibilitat d’habilitar altres espais descentralitzats de l’actual viver per ampliar l’oferta.

Arran de la demanda dels darrers mesos, el CEI ha adaptat els serveis que ofereix habitualment, que són espais de treball a empreses en règim de llarga estada, i ha ofert la possibilitat de contractar els espais per setmanes a persones que teletreballen desplaçades al Pallars.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà a través del CEI vol adaptar-se al nou paradigma laboral sorgit a conseqüència de la pandèmia i a banda de donar resposta a una demanda també ho veu com una oportunitat econòmica i social per a la comarca.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C PALLARS JUSSÀ