Diverses empreses de neteja estan desinfectant aquests dies els centres educatius municipals de Puigcerdà, amb l'objectiu de tenir-ho tot a punt per a l'inici del curs escolar. Així, doncs, s'han desinfectat aules, passadissos, mobiliari i material de les escoles Alfons I i Llums del Nord i també s'han fet tasques de neteja a l'escola municipal de música Issi Fabra i al Taller d'Arts.

De fet, des de l'inici de la pandèmia l'ajuntament ha anat fent aquest tipus de neteja en diferents espais concorreguts, així com als carrers, places i voreres. Tot plegat amb el propòsit de reduir les possibilitats de contagi de la covid-19.
Per altra banda, el consistori repartirà mascaretes a tots els centres d'ensenyament de Puigcerdà, ja que el seu ús serà obligatori per als més grans.
Queden pocs dies perquè els alumnes tornin a trepitjar les aules i cal tenir les instal·lacions preparades per ser un entorn segur per a ells i per als professors i personal administratiu. Els centres educatius adoptaran diverses mesures, com ara distribuir diferents accessos per evitar aglomeracions a les entrades i sortides.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ