Organyà es prepara per celebrar aquest cap de setmana la vint-i-quatrena edició de la Fira del llibre del Pirineu. L’esdeveniment es podrà seguir a través de Youtube gràcies a la col•laboració de l'empresa Alt Urgell Fibra. La retransmissió per internet és una novetat propiciada per la situació sanitària. A més, com a mesura de prevenció de la covid-19, l’escenari central estarà ubicat a la plaça major.

La majoria dels actes es mantindran entre els quals el lliurament dels premis literaris Homilies d'Organyà. Enguany s’ha registrat la xifra més alta de participació, s’han presentat 277 originals entre sis categories. Per contra, s’ha anul•Latl'esmorzar popular, la carrerada de llibre i la visita guiada al poble.

Al llarg del cap de setmana, es presentaran una trentena de llibres, i es comptarà amb l’assistència d’una vintena d’editorials i llibreries.

La inauguració de la fira és divendres a les 7 de la tarda i anirà a càrrec del conseller de Cultura a l'exili, Lluís Puig.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ