Oliana millorarà la captació d’aigua destinada al consum a la zona coneguda com Les fonts, al sud-est del municipi. D’aquesta manera, el consistori recuperarà un punt d’aigua que antigament abastia als veïns i veïnes del poble.

L’aigua procedent de les fonts cobrirà prop del 20% de la demanda. Tot i que es seguirà depenent de l’aigua del riu, disposar d’aquesta captació, permetrà reduir part de la despesa energètica, ja que no caldrà bombar l’aigua de les Fonts a causa de la seva altitud.

El cost de l’actuació és de 33.700 euros. La Diputació de Lleida aporta 25.000 euros, i la resta de l’import l’assumeix el consistori olianès.

Està previst que els treballs comportin dos mesos de feina, i estiguin acabats a finals d’aquest any. Ara està obert el procés de licitació per execUtar les obres.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA D’OLIANA