La FIBA ha anunciat que l'EuroCup Women començarà al gener. D'aquesta manera s'endarrereix tres mesos l'inici de la competició. La decisió incentivada per la situació sanitària de la covid-19 afecta L’AGENDA DEL Cadí La Seu que enguany participarà per segon any a la seva història a l'EuroCup.

Tot i el canvi de calendari, es manté el format de la competició on 32 equips lluitaran per classificar-se. El primer equip del Sedis Bàsquet té assegurada la plaça al grup G gràcies a obtenir la sisena posició a la Lliga Femenina Endesa. A hores d'ara, les alt urgellenques només coneix un dels tres equips rivals que es trobaran a la fase de grups a l'espera que es disputin dos partits eliminatoris.

Pel que fa a la màxima competició femenina de bàsquet, no s'ajornarà l'inici de l'Euroleague Women, així doncs, començarà el 14 d'octubre.

Parlen al vídeo: PEP RIBES, VICEPRESIDENT ESPORTIU SEDIS BÀSQUET