L'ocupació hotelera a l'Alt Urgell durant els mesos de juliol i agost ha estat entre un 45 i un 50% segons xifres de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell. Les millors dades d'ocupació s'han registrat durant les tres primeres setmanes d'agost que s'han enfilat per sobre del 85%.

La situació al sector d'enguany en comparació del 2019 no té color. L'any passat va ser un any amb una bona ocupació en part gràcies a la celebració d'esdeveniments que van portar moltes persones a la capital alt urgellenca.

En un escenari incert marcat pels possibles rebrots de la covid-19, els hotelers fan mans i mànigues per mantenir els establiments oberts.

El sector ha patit fortes pèrdues aquest any per la crisi del coronavirus.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL SÁNCHEZ, PRESIDENT ASSOCIACIÓ HOSTALERIA ALT URGELL