Les parades alimentàries del mercat setmanal s'han tornat a instal•lar aquest dimarts al passeig Joan Brudieu de la Seu d'Urgell. El consistori ha permès el retorn de l'activitat tenint en compte els resultats disponibles de les proves PCR realitzades la setmana passada. La represa ha estat amb noves mesures: els compradors no poden fer autoservei, cada parada ha de servir el seu gènere mentre la situació sanitària sigui d'alt risc.

El mercat va quedar suspès durant tres jornades arran dels últims rebrots de la covid-19. Ha estat una nova aturada després de l'estat d'alarma que no ha agradat als paradistes, que demanen continuïtat de l’activitat comercial.

Per la seva banda, les parades de tèxtil i complements s'han situat al carrer Major. Des del consistori es demana que els paradistes vetllin perquè les persones usin gel hidroalcohòlic abans de tocar qualsevol producte i garantir els 2 metres de distància entre clients.

Parlen al vídeo: XAVIER GISPERT, PARADA L'HORT DEL XAVI - BERNI POLLO, PARADA HORT I MAR