L'ampliació de la residència sociosanitària Sant Roc és una de les prioritats de l'equip de govern de Bellver. Un projecte que fa temps que s'hi treballa i que ben aviat començarà a fer-se realitat. L'ajuntament no ha rebut, però, la subvenció que esperava del Pla Únic d'Obres i Serveis, el qual ha atorgat al projecte un total de 171.000 euros. El consistori ha recordat que es tracta d'una actuació molt necessària i que l'ajut concedit no suposa ni el 10% del seu cost total, pressupostat en 1,8 milions d'euros.

L'ajuntament ja ha presentat al·legacions per tal de poder ampliar l'ajut al màxim, que aquest cas seria de 370.000 euros. Aconsegueixi o no aquesta quantitat, el consistori preveu iniciar els treballs la propera primavera.
L'ampliació permetrà passar de les 30 a les 50 places, la majoria públiques. Això millorarà la viabilitat econòmica de l'equipament.

La residència s'ampliarà cap a uns terrenys a tocar de les instal·lacions que l'ajuntament va adquirir fa cinc anys. El projecte contempla guanyar una vintena d'habitacions més, totes individuals, tres sales d'estar, una nova cuina i una bugaderia.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA