Tremp ja ultima detalls per celebrar la festa major. Una festa major diferents i amb totes les mesures de seguretat de prevenció del Covid-19 ben presents. En aquest sentit, l’Ajuntament ha apostat per organitzar tot d’actes que puguin fer-se a l’exterior, amb aforament limitat, amb seients i mantenint les distàncies físiques pertinents. De manera que s’ha centrat totes les activitats a la plaça Catalunya.

La festa major se celebrarà del 4 al 8 de setembre, dia de la patrona de Tremp, i compta amb activitats per a tots els públics. Des de presentacions de llibres, fins a exposicions, espectacles infantils, teatre i concerts. Precisament un dels motius per tirar endavant la festa és poder donar un respir a les empreses del mon de l’espectacle, que estan patint una greu crisi.

L’Ajuntament de Tremp ha dissenyat un dispositiu de control per vetllar pel compliment de les mesures i es col·loquen dos carpes a la plaça Catalunya per acollir tota la part d’escenari i gran part del públic de tots els actes que, per assistir-hi ha de demanar cita prèvia.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP