El Pirineu ha estat, sens dubte, una de les destinacions de proximitat més buscades durant aquest agost de post confinament. Cerdanya ha rebut centenars de visitants que han omplert pràcticament tota l'oferta hotelera de la vall. Després d'uns mesos complicats per culpa de la covid-19, els allotjaments turístics cerdans van reobrir a finals de juny o a principis de juliol i, tot i que els primers dies van ser fluixos, a l'agost han registrat una ocupació de rècord.

La possibilitat de fer sortides a la natura, allunyar-se de les ciutats, la gastronomia i la varietat de serveis de la comarca han estat els principals motius per visitar-la.

A més del turisme de proximitat, Cerdanya s'ha omplert de segons residents i s'han vist gairebé tots els habitatges ocupats. Tot plegat ha fet augmentar l'afluència de gent a tots els pobles: als carrers, comerços, supermercats o aparcaments. I també molts vehicles, que en alguns moments han generat cues a les entrades a les poblacions.

On també han registrat plena ocupació ha estat a les empreses d'activitats esportives i lúdiques. Les sortides en bicicleta elèctrica han estat el producte estrella i molts dies s'han reservat totes les bicicletes disponibles.

Parlen al vídeo: MÒNICA ISERN, MEMBRE ASSOCIACIÓ HOTELS I CÀMPINGS CERDANYA