Tendència a la baixa de la taxa de reproducció de la Covid i l'índex de risc de rebrot de la malaltia a l'Alt Urgell. D'una banda, l'índex de risc de rebrot a la seu d'Urgell ha disminuït 316 punts, ha passat dels 1002 a 686. Per altra banda, la taxa de reproducció de la malaltia l'Alt Urgell s'ha reduït, de l'1,60 a 1,29.
Pel que fa al nombre de casos positius per coronavirus, hi ha detectats 66 positius aïllats a casa i uns 380 contactes estrets també confinats. En les últimes 24 hores s'ha donat una alta hospitalària, pel que han rebut l'alta un total de 9 persones en el rebrot detectat a mitjans d'agost a la Seu d'Urgell. Aquest dimarts hi ha dues persones ingressades pel coronavirus al Sant Hospital.
El consistori alt urgellenc subratlla que cal no relaxar-se perquè encara hi ha un nombre elevat de persones positives de COVID-19 i de gent aïllada a casa per contacte directe. I insisteixen a seguir la regla d'or: l'ús de la mascareta, desinfecció de les mans i distància física entre 1 metre i mig o dos metres.