Puigcerdà no ha tingut ni Festa Major, ni Festa de l'Estany ni tampoc tindrà la festa de la seva patrona, la Mare de Déu de la Sagristia que es celebra el 8 de setembre. L'ajuntament ha decidit suspendre la majoria d'actes previstos per aquests dies, degut a la situació de pandèmia i amb l'amenaça de rebrot. Només mantindrà la missa solemne que té lloc a les 12h a l'església Sant Domènec i que organitza la parròquia de Santa Maria.

Així, doncs, no es farà la Festa de la Bici, ni cercavila, ni l'ofrena floral ni tampoc els focs d'artifici al campanar.
A efectes laborals, el dia 8 de setembre seguirà essent festiu local.

Igualment, s'han suspès els darrers concerts del Festival Transfronterer d'Arts Escèniques. El que havia d'oferir aquest diumenge el grup local de La Corda Fluixa es programarà més endavant. El de la Trobada Trobada d'Acordionistes del Pirineu de l'1 de setembre, de moment no té nova data.
El consistori encara no ha decidit, però, què farà amb la resta d'actes programats per a les properes setmanes, com ara els de l'11 de setembre.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ