Tot i que encara no ha finalitzat la temporada, l'estació de la Molina ha tingut un estiu de rècord. El fet que moltes persones han decidit passar uns dies de vacances al Pirineu s'ha notat a les instal·lacions de l'estació. L'atractiu estrella d'aquesta temporada ha estat el nou tram del telecabina, que permet arribar al Niu de l'Àliga, a més dels circuits del Bike Park.

Els visitants també han pogut utilitzar els serveis de restauració, el Parc Aventura d’Arbres, els circuits de Fauna o el tubbing.

L'estació cerdana ha hagut d'adoptar diverses mesures per garantir la seguretat dels clients, com ara reduït a la meitat la capacitat del telecabina o reforçar la senyalització. Tot plegat ha servit als seus responsables per preparar la temporada d'hivern.

Des de la Molina ja han avançat que, de cares a l'hivern, es col·locaran més de 150 dispensadors de gel hidroalcohòlic a les sortides dels remuntadors o a les entrades als serveis.

Pel que fa a la resta de protocols que hauran de seguir totes les estacions de muntanya per poder rebre esquiadors amb seguretat, encara no s'han donat a conèixer, tot i que els complexos han demanat que no es redueixi la capacitat dels telecadires ja que això faria augmentar les cues i, per tant, les possibles aglomeracions.

La Molina continuarà oferint les activitats d'estiu fins al 13 de setembre. A partir de llavors, obrirà els caps de setmana i finalitzarà temporada el 3 i 4 d'octubre.

Parlen al vídeo: XAVIER PERPINYÀ, DIRECTOR ESTACIÓ LA MOLINA