L'alt urgellenc Ferran Aril ha estat reelegit President de la Federació Catalana de Bàsquet. D'aquesta manera Aril continua al capdavant de l'entitat després d'agafar el relleu de Joan Fa abans que finalitzés el mandat ara fa un any. Al full de ruta de la federació per als pròxims quatre anys figura fomentar el bàsquet femení. L'objectiu és que hi hagi el mateix nombre d'equips masculins i femenins.

El repte més imminent és l'inici de la temporada esportiva marcada per la covid-19. D'entrada, l'entitat allarga la mà als més de 400 clubs federats per afrontar el nou escenari. En l'àmbit econòmic, ofereix dues línies d'ajut, una específica de 300 mil euros per a mesures anti covid-19.

Pel que fa al calendari, les competicions no professionals no començaran fins a mitjans d'octubre.

Els equips no professionals començaran a entrenar-se a principis de setembre, el Sedis Bàsquet ja ha anunciat que emprendrà els entrenaments l'1 de setembre.

Parlen al vídeo: FERRAN ARIL, PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE BASQUETBOL