L'Hospital de Cerdanya està preparat per atendre un possible augment de casos de covid19, tal com feia saber divendres passat a través d'un comunicat. Les instal·lacions disposen d'habitacions aïllades per atendre aquests malalts i, si la situació ho requerís, pot tornar a l'organització del moment més alt de la pandèmia.

Aquest dilluns el centre sanitari té 3 pacients ingressats amb el virus i cap cas pendent de diagnòstic. En total, s'hi han detectat 82 positius, quatre més que dimecres passat. D'aquests, 50 han estat hospitalitzats al centre transfronterer mentre que hi ha hagut un total de 9 trasllats.

Pel que fa a les dades agregades a tota la comarca, incloses les de l'hospital i les de l'Àrea Bàsica de Salut, aquestes també han registrat un augment de positius en els darrers dies. Concretament, s'han detectat un total de 115 casos, 16 més que dimecres passat.

El risc de rebrot a Cerdanya continua molt alt, sobretot al municipi de Puigcerdà, on el risc és de 733,6.