Tercera i última jornada de cribratge massiu a la capital alt urgellenca a la població de 36 a 50 anys. La participació d'aquest divendres al matí ha estat més alta que la de dies anteriors, amb cues de fins a dues hores.

Amb les proves, el Departament de Salut vol detectar les persones asimptomàtiques de la Covid-19 i trencar amb les cadenes de transmissió del virus.

En els dos dies anteriors s'han recollit 831 mostres, 479 de les quals entre els joves de 16 a 35 anys i 352 mostres entre el personal del sector de la restauració.
Pel que fa als casos positius de coronavirus a l'àrea bàsica de salut de la seu d'urgell es manté a 70. 66 dels quals es troben confinats al seu domicili i 4 ingressats al Sant Hospital. En les últimes hores, s'ha donat una alta hospitalària i No hi ha cap pacient a l'UCI.
El nombre de contactes aïllats és de 38 persones menys que en el darrer balanç, pel que se situa a 402. L'índex de risc de rebrot a la Seu d'Urgell ha augmentat de 793 a 911. Malgrat que la taxa de reproducció del virus als set dies a l'Alt Urgell ha disminuït lleugerament d'1,60 a 1,57.

Parlen al vídeo: CRISTINA GARCIA, VEÏNA DE LA SEU D'URGELL - MARIANGELS CASADO, VEÏNA DE LA SEU D'URGELL