Aquest divendres el consell comarcal del Pallars Jussà ha fet entrega de les claus d’un dels despatxos del Centre d’empreses innovadores ubicat a l’edifici del CITA al jove emprenedor Guillem Pedra. Es tracta del premi sortejat entre els diferents joves que s’han presentat a l’edició del 2019 del premi jove emprenedor i consisteix en una estada gratuïta durant 6 mesos al viver d’empreses.

Guillem Pedra és cofundador de l’empresa Totook, una consultoria especialitzada en processos de digitalització empresarial i assessorament informàtic.
El Centre d’empreses innovadores del Pallars Jussà ofereix despatxos a emprenedors en règim de viver d’empreses i també la possibilitat de tenir un espai per teletreballar a persones que volen viure al territori.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ