L'alcalde de Llívia Elies Nova ha comunicat aquest matí a través de les xarxes socials que ha donat positiu al test de covid-19. Per aquest motiu i seguint les indicacions del departament de Salut, tant l'ajuntament com el museu municipal han tancat les seves portes i romandran així uns quants dies. Per tant, se suspenen les activitats habituals del consistori com les de l'equipament cultural.
El batlle ha rebut en poques hores molts missatges d'ànim als seus comptes de Facebook i Instagram.
Recordem que fa unes setmanes l'ajuntament de Tremp va haver de tancar després que una treballadora donés també positiu.
Per la seva banda, l’hospital de Cerdanya es prepara per fer front a l’augment de casos detectat durant l’agost i les previsions que fan les autoritats sanitàries sobre l’increment del risc de rebrot. En aquest sentit, s'espera que el nombre de positius s'incrementi en les properes hores. Ja s’ha estès la zona d’aïllament a la planta d’hospitalització i si la situació ho requerís, es pot tornar a la configuració que hi havia durant la primera onada de la pandèmia.