La Vall de Boí acull aquests dies diferents tallers i espectacles de dansa i circ vinculats al projecte Pirineus en Dansa. Es tracta d’una iniciativa que supleix les tradicionals nits a la fresca que fa tants estius que la Vall de Boí acull, amb la idea de poder oferir una programació cultural amb les màximes garanties de seguretat que enguany la situació requereix.

Pirineus en Dansa s’ha fet de forma itinerant per portar activitats a la majoria de pobles de la vall, concretament es fan 6 actuacions. Però Pirineus en Dansa va més enllà.

Malgrat les mesures i les limitacions d’aforament, els espectacles compten amb força assistència. Entre les 80 i 100 persones han assistit a cada actuació. Això sí, separats per grups, mascareta posada i higienització de mans a l’entrada.

Parlen al vídeo: MONTSE SENYÍS, TÈCNICA TURISME LA VALL DE BOÍ - TERESA MARTÍN-SAUCEDA, ORGANITZACIÓ PIRINEUS EN DANSA