Aquest dijous i divendres s'ha celebrat una nova edició de les jornades de teologia que organitza el Bisbat d'Urgell. A causa de la pandèmia de la covid-19 i el rebrot de casos positius en la segona quinzena d'agost, ha portat als organitzadors ha realitzar les jornades telemàticament. El tema escollit per enguany ha estat de plena actualitat: "Saber acompanyar i consolar. Afrontar el dol".

El format s'ha adaptat al context digital, i les conferències s’han concentrat al matí. Pel que fa a les ponències, ha intervingut el religiós José Carlos Bermejo que ha aprofundit en les formes del dol i com afrontar la pèrdua d'un ésser estimat. També ha participat el filòsof Francesc Torralba, que s'ha centrat en la vulnerabilitat, i ha assenyalat que la cura és una resposta a la fragilitat.

Les xerrades es poden recuperar al canal de Youtube del Bisbat d'Urgell.

Parlen al vídeo: MOSSÈN JOAN ENRIC VIVES, ARQUEBISBE D'URGELL - FRANCESC TORRALBA, FILÒSOF