L'Àrea de Joventut de l’ajuntament de Puigcerdà està elaborant el nou Pla Local de Joventut 2020-2023, una eina que servirà per definir les polítiques dels propers anys que afecten a aquest col·lectiu. Es demana que els nois i noies d'entre 12 i 35 anys participin activament en la redacció d'aquest pla, aportant idees i opinant sobre les propostes que s'han fet fins ara. El primer pas per fer-ho és contestar una enquesta que ja es pot trobar als perfils que l'àrea de joventut té a les xarxes socials.

Des de l'àrea de Joventut destaquen algunes de les propostes que s'han dut a terme terme en els darrers anys i que van sorgir dels propis joves durant l'elaboració de l'actual Pla Local. Esperen que durant la redacció del nou document sorgeixin noves iniciatives.

Així, doncs, després de contestar l'enquesta vindran quatre les trobades presencials, que començaran el 16 de setembre.

Parlen al vídeo: LAURA MARTÍNEZ, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ